Varför Artisma Consulting

Vi arbetar innovativt och vill skapa dynamik i affärsrelationer mellan parter där vi ser att det finns affärsmöjligheter. Vår strategi är en välbalanserad blandning mellan nyttjande av exklusiva kunskaper, information, reurser, sund förnuft och framtidstro. Vi ser mycket possitivt in i framtiden med dess enorma möjligheter och samtidigt håller oss stadigt i nuet.                                               

Vi arbetar innovativt och vill skapa dynamik i affärsrelationer mellan parter där vi ser att det finns affärsmöjligheter. Vår strategi är en välbalanserad blandning mellan nyttjande av information och reurser, sund förnuft och framtidstro. Vi arbetar innovativt och vill skapa dynamik i affärsrelationer mellan parter där vi ser att det finns affärsmöjligheter. Vår strategi är en välbalanserad blandning mellan nyttjande av information och reurser, sund förnuft och framtidstro.       Vi a rbetar innovativt och vill skapa dynamik i affärsrelationer mellan parter där vi ser att det finns affärsmöjligheter. Vår strategi är en välbalanserad blandning mellan nyttjande av information och reurser, sund förnuft och framtidstro. Vi arbetar innovativt och vill skapa dynamik i affärsrelationer mellan parter där vi ser att det finns affärsmöjligheter. Vår strategi är en välbalanserad blandning mellan nyttjande av rätt information och reurser, sund förnuft och framtidstro.

           

Vi arbetar i ett väletablerat internationellt nätverk med erfarna personer som dels varit ute och arbetat i många år med internationella affärer och industrialisering dels svenskar med rötter i andra länder.

Som framgångsfaktorer satsar vi på

  • mångfald,                        
  • mångkulturell kompetens,
  • flexibilitet.

Det ger mer kreativitet och skapar goda relationer i internationella affärer.

Vi tar tillvara på den kompetens som finns i näringslivet hos etablerade entreprenörer och företagsledare med mångkulturell kompetens som har exklusiva kunskaper om företagskultur, mentalitet, språk och nätverk i sina tidigare ”hemländer”.

Vi är inga byråkrater eller ängsliga tjänstemän. Vi är entreprenörer och företagare som ser mer till att leverera praktiska tillämpningar och faktiska resultat än omfattande managementrapporter.

Vi är helt enkelt entreprenadkonsulter.

Vi vill göra det enkelt för dig och ditt företag:

  • Du väljer själv hur mycket hjälp och stöd du behöver,
  • Du får en och samma kontaktperson genom hela processen,
  • Du får tillgång till vårt stora internationella nätverk,
  • Du kan räkna med snabb leveranstid, tack vare våra breda kontakter hittar vi snabbt samarbetskoncept du efterlyser,
  • Du kan känna dig trygg i vår prissättning som är anpassad för entreprenörer (fast pris eller budget) 

Vill du satsa på export börja då att expandera i ditt närområde. Polen är en lyssande affärsmöjlighet. Vi hjälper dig för att det ska bli en lyckad satsning. Gör rätt från början och kontakta oss.

Kontakta oss så guidar vi ditt företag genom en värld av möjligheter!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer